Saya Freelance Web Designer

Jika anda berminat untuk membina, mempelajari, mengemaskini website/blog anda terus berhubung dengan saya.

Apps #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Website #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Event Registration #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Baju Sublimation Komuniti VeST #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka #bajusublimation #sublimation

Happy Chinese New Year #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Happy New Year
#melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Terima kasih abam jambang kerana berjaya close deal projek sistem dengan client 😍. Sesiapa berminat nk website dan apps mcm ni untuk event anda boleh roger.

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

Baju Sublimation Jersey untuk Kelab Social PKNM

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek maintenance web dengan client abang 😍 Sesiapa berminat nk hire untuk maintain website untuk perniagaan anda boleh roger.

https://www.passionrepublic.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek minisite dengan client abang 😍 Sesiapa berminat nk website untuk perniagaan anda boleh roger.

https://www.harmoni2.com.my/

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Baju Sublimation Jersey untuk Veteran eSport Team (VeST)

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

Baju Sublimation Tenggok Island untuk Sudoers Solutions Sdn Bhd

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

Terima kasih abam jambang kerana berjaya close deal projek web + apps dengan client 😍. Sesiapa berminat nk website dan apps mcm ni untuk perniagaan anda boleh roger.

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.emediadesign.carzo

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Selamat mentambut tahun baru islam 14 Muharram 1441. Xpe la lambat pon. Nak pos jugak 😘

Selamat hari Merdeka semua. Biar la lambat pon haha 😘

#wanfrodo #wanfrodostudio

Selamat menyambut hari raya korban kepada semua umat islam. Yang pulang ke kampung semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik 😘

#wanfrodo #wanfrodostudio #melaka

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal minisite web dengan client abang 😍. Sesiapa berminat nk minisite web untuk perniagaan anda boleh roger.

http://www.zpropteam.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek web dengan client abang 😍 Sesiapa berminat nk website untuk perniagaan anda boleh roger.

http://www.amtssb.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Alhamdulillah dah 7 tahun dalam bidang ini. Masih ada passion dalam bidang ini. Insya allah akan bagi yang terbaik untuk anda semua 😘

Ke tioman kita bersama @sudoers.solutions family 😘

Daftar anak. Knp bendera melaka mcm bendera chile πŸ˜‚

Boleh ni. Kemon malaysia πŸ’ͺ🏻

20 win. Yeay berjaya untuk another week. I Love this Game πŸ₯° #fut20 #fifa20 #VeST #VeteraneSportTeam

Terima kasih kepada @khatija.othman kerana 20kg popcorn laku teruk di Terengganu Kita 😍. Klo nk harapkan kita n 1 kg je terjual haha. Xde bakat menjual πŸ˜† thank tu supplier @nurha.fza 😘