Saya Freelance Web Designer

Jika anda berminat untuk membina, mempelajari, mengemaskini website/blog anda terus berhubung dengan saya.

Terima kasih abam jambang kerana berjaya close deal projek sistem dengan client ๐Ÿ˜. Sesiapa berminat nk website dan apps mcm ni untuk event anda boleh roger.

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

0 0

Baju Sublimation Jersey untuk Kelab Social PKNM

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

1 0

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek maintenance web dengan client abang ๐Ÿ˜ Sesiapa berminat nk hire untuk maintain website untuk perniagaan anda boleh roger.

https://www.passionrepublic.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

3 0

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek minisite dengan client abang ๐Ÿ˜ Sesiapa berminat nk website untuk perniagaan anda boleh roger.

https://www.harmoni2.com.my/

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

1 0

Baju Sublimation Jersey untuk Veteran eSport Team (VeST)

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

1 0

Baju Sublimation Tenggok Island untuk Sudoers Solutions Sdn Bhd

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

3 0

Terima kasih abam jambang kerana berjaya close deal projek web + apps dengan client ๐Ÿ˜. Sesiapa berminat nk website dan apps mcm ni untuk perniagaan anda boleh roger.

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.emediadesign.carzo

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

2 0

Selamat mentambut tahun baru islam 14 Muharram 1441. Xpe la lambat pon. Nak pos jugak ๐Ÿ˜˜

3 0

Selamat hari Merdeka semua. Biar la lambat pon haha ๐Ÿ˜˜

#wanfrodo #wanfrodostudio

2 0

Selamat menyambut hari raya korban kepada semua umat islam. Yang pulang ke kampung semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik ๐Ÿ˜˜

#wanfrodo #wanfrodostudio #melaka

5 0

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal minisite web dengan client abang ๐Ÿ˜. Sesiapa berminat nk minisite web untuk perniagaan anda boleh roger.

http://www.zpropteam.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

3 0

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek web dengan client abang ๐Ÿ˜ Sesiapa berminat nk website untuk perniagaan anda boleh roger.

http://www.amtssb.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

4 0

Alhamdulillah dah 7 tahun dalam bidang ini. Masih ada passion dalam bidang ini. Insya allah akan bagi yang terbaik untuk anda semua ๐Ÿ˜˜

2 0

Semoga brand Wanfrodo Studio menjadi bualan orang suatu hari nanti โค๏ธ

2 0

20 win. Yeay berjaya untuk another week. I Love this Game ๐Ÿฅฐ #fut20 #fifa20 #VeST #VeteraneSportTeam

10 4

Terima kasih kepada @khatija.othman kerana 20kg popcorn laku teruk di Terengganu Kita ๐Ÿ˜. Klo nk harapkan kita n 1 kg je terjual haha. Xde bakat menjual ๐Ÿ˜† thank tu supplier @nurha.fza ๐Ÿ˜˜

38 0

Selamat hari raya aidilfitri guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

43 1

ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู
Allahu akbar
Allah Maha Besar

ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู
Allahu akbar
Allah Maha Besar

ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู
Allahu akbar
Allah Maha Besar

ู„ุงูŽ ุฅูู„ู‡ูŽ ุฅูู„ุงู‘ูŽ ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู
Laa ilaaha illallahu wallahu akbar
Tidak ada Tuhan melainkan Allah dan Allah Maha Besar

ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ูˆูŽู„ู„ู‡ู ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู
Allaahu akbar walillaahil hamdโ€™
Allah Maha Besar dan bagi Allah segala puji-pujian

Selamat Hari Raya ๐Ÿ˜˜

24 1

Ok tempahan untuk orang melaka ๐Ÿ˜ sebelum raya. Minggu ni kita pergi hantar dekat rmh dorg ๐Ÿ˜˜
#popcornmushroom #popcorncaramel #popcorngsc #popcornraya #melaka

17 0