Saya Freelance Web Designer

Jika anda berminat untuk membina, mempelajari, mengemaskini website/blog anda terus berhubung dengan saya.

Website corporate. Ni baru update projek sebelum pkp terlupa nk up. Website #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka #wordpress #websitedesign #webdevelopment

Website ejen hartanah. Semoga ejen2 hartanah di luar sana dimurahkan rezeki selepas musim pkp ni πŸ’ͺ🏻 #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka #wordpress #websitedesign #webdevelopment

Musim covic beransur pulih, kita jaga kita dan kekalkan penjarakan sosial. Moga ada hikmah disebalik semua ini. Tak dapat jadi frontliner kita jadi backliner pon jadi lah.

#melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka #websitedesign #wordpress #webdevelopment

Selamat Hari Raya Aidil Fitri semua 😘

Salam Ramadhan semua #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Website #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Website #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Apps #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Website #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Baju Sublimation Komuniti VeST #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka #bajusublimation #sublimation

Happy Chinese New Year #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Happy New Year
#melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #webdesignmelaka #webmelaka #wordpressmelaka

Terima kasih abam jambang kerana berjaya close deal projek sistem dengan client 😍. Sesiapa berminat nk website dan apps mcm ni untuk event anda boleh roger.

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

Baju Sublimation Jersey untuk Kelab Social PKNM

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek maintenance web dengan client abang 😍 Sesiapa berminat nk hire untuk maintain website untuk perniagaan anda boleh roger.

https://www.passionrepublic.com

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Thanks untuk gadis di gambar kerana berjaya close deal projek minisite dengan client abang 😍 Sesiapa berminat nk website untuk perniagaan anda boleh roger.

https://www.harmoni2.com.my/

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Baju Sublimation Jersey untuk Veteran eSport Team (VeST)

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

Baju Sublimation Tenggok Island untuk Sudoers Solutions Sdn Bhd

#bajusublimation #melaka #wanfrodo #wanfrodostudio #printingbaju

Terima kasih abam jambang kerana berjaya close deal projek web + apps dengan client 😍. Sesiapa berminat nk website dan apps mcm ni untuk perniagaan anda boleh roger.

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.emediadesign.carzo

#websitemelaka #webdesignmelaka #wordpressmelaka #websitebajet #minisitemurah #minisite #websitemurah #wanfrodostudio #wanfrodo

wasap.my/60179878409

Weekend baru ni ibu sibuk dengan kelas online die. So petang semalam baru free kita ambil peluang ronda2. Jumpa port durian. Singgah la makan sebijik 2. Buat lepas gian. Nak g ke perak jauh πŸ˜‚

Alhamdulillah seronok dapat menunaikan solat jumaat setelah hampir 3-4 bulan. Excited die lain mcm tapi bila dah duduk dalam jadi sayu pulak tengok bila ade yang xboleh masuk solat bersama lagi. Mungkin ade hikmahnya.

Btw hari nie bertuah dapat solat bersama Dato Ali Rustam 😘

Ke tioman kita bersama @sudoers.solutions family 😘

Daftar anak. Knp bendera melaka mcm bendera chile πŸ˜‚

Boleh ni. Kemon malaysia πŸ’ͺ🏻

20 win. Yeay berjaya untuk another week. I Love this Game πŸ₯° #fut20 #fifa20 #VeST #VeteraneSportTeam

Wanfrodo di Homescreen Anda

Install
×